1912 : Berati shpall Pavarësinë e Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

1912 : Berati shpall Pavarësinë e Shqipërisë libër me autor Asllan Sulo dhe Ymer Kordha (red.). Botuar në Tiranë nga "Uegen", në vitin 2012. Faqet e librit 92.