Jump to content

200 vjet të Jeronim de Radës : veprat e Jeronim de Radës në fondet e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës "Pjetër Bogdani"

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

200 vjet të Jeronim de Radës : veprat e Jeronim de Radës në fondet e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës "Pjetër Bogdani" : katalog. k/red. Ramize Bajraktari. Botuar në Prishtinë në vitin 2014 nga Biblioteka Kombëtare e Kosovës "Pjetër Bogani". Libri ka 32 faqe dhe me ilustrime. ISBN 9789951130530

Shënime: Katalogë të bibliotekave, autorë shqiptarë.