35 Vjetori i arkivit historik të qytetit-Prishtinë : 1969-2004

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

35 Vjetori i arkivit historik të qytetit-Prishtinë : 1969-2004= 35 years of historical archive of the city-Prishtina : 1969-2004. Libër nga Hysni Halilaj (k/red.) dhe Ruzhdi Panxha (k/red.). Botuar në Prishtinë, në vitin 2004. Faqet e librit 106.