42 kryetarët e Tiranës : album fotografik dhe biografik : 1912-2015

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

42 kryetarët e Tiranës : album fotografik dhe biografik : 1912-2015 me autor Valter Gjoni dhe Elisa Gjepali (red.). Botuar në Tiranë nga "ALSAR", në vitin 2016. Faqe 150.