500 Lekë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

500 Lekë është kartëmonedhë e emetuar nga Banka e Shqipërisë në vite të ndryshme.

Emetimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Ndër emetimet e njohura janë ato në vitin 1947, 1949 dhe 1991, 1992, 1994, 1996(1997).

Emetimi i vitit 1947[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Përshkrimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Emetimi i vitit 1949[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Përshkrimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Emetimi i vitit 1991[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Përshkrimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Emetimi i vitit 1992[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Përshkrimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Emetimi i vitit 1994[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Përshkrimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Emetimet e viteve 1996(1997)[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Përshkrimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

te gjitha ketolek janë hequr nga qarkullimi pervec atij te fundit me fytyren e ismail qemalit