Aéroport de Strasbourg-Entzheim

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Aeroporti Strasburg-Entzheim është një aeroport në Francë në departamentin e Bas-Rhin, i vendosur në komunën e Entzheim. Ai është i drejtuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë së Strasburgut dhe Bas-Rhin.