AVG AntiVirus

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

AVG AntiVirus, AVG Anti-Virus është një dizajn modular. Në zbulimin e viruseve dhe spyware, software ofron, për shembull, rishikimin e rezultateve motor kërkimi për sigurinë e tyre, duke përdorur teknologji të pronarit LinkScanner saj.

AVG Technologies, kompania ka origjinën e vet në Republikën Çeke dhe e njohur dikur si Grisoft. Kompania ka selinë e saj në Amsterdam, selia gjermane në Mynih. Investitorët e huaj të tilla si Intel kanë investuar në kompani. Anti-virus nga Grisoft ishte ofruar përkohësisht nga Microsoft.