A do bëhet Shqipëria....? : koment-analizë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

A do bëhet Shqipëria....? : koment-analizë libër me autor Nikollë Brozi dhe Shpëtim Shehu (red.). Botuar në Tiranë, në vitin 2006. Faqe 152.