A jemi shqiptarë apo do bëhemi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

A jemi shqiptarë apo do bëhemi me autor Ndriçim Kulla. Shtëpia Botuese "Plejad", Tiranë 2003. Faqet e librit 160. ISBN 99927-846-6-0

Në këtë libër, me anë të një përmbledhjeje shqyrtimesh mbi tema intelektuale dhe problemore të kohës, autori i bën një analizë të hollë situatës shqiptare duke dhënë kritikat dhe zgjidhjet për problemet e saj.