A të kujtohet Prishtina

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

A të kujtohet Prishtina : poezi me autore Habibe Maliqi dhe redaktor Ali Podrimja. Botuar në Prishtinë nga "Rilindja", në vitin 1997. Faqet e librit 62.