Abdyl Frashëri : 1839-1892

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Abdyl Frashëri : 1839-1892 libër me autor Kristo Frashëri dhe Helena Kadare (red.). Botuar në Tiranë nga "8 Nëntori", në vitin 1984. Faqe 327.