Abdyl Frashëri : jeta, veprimtaria dhe shkrimet : (1839-1892)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Abdyl Frashëri : jeta, veprimtaria dhe shkrimet : (1839-1892) libër me autor Kristo Frashëri dhe Hysen Uka (red. shkenc.). Botuar në Tiranë nga "M & B", në vitin 2013. Faqe 432. ISBN 978-9928-172-12-9