Abedin Bako

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Abedin Bako, lindi në Paramithi dhe së bashku me shokun, Spiro Çallukën dhe patriotë të tjerë, luftuan për ruajtjen e identitetit shqiptar të popullsisë çame, nëpërmjet arsimit shqip. U vra nga bandat e Zervës më 1944-n.