Abedin Dino dhe çështja çame sot : simpozium ndërkombëtar, Tiranë, 28 shkurt 2009

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Abedin Dino dhe çështja çame sot : simpozium ndërkombëtar, Tiranë, 28 shkurt 2009 libër nga Ahmet Mehmeti (përg. për bot. e red.) dhe me autorë kolektivë nga Instituti i Studimeve për Çamërinë. Botuar në Tiranë nga "Arbëria", në vitin 2010. Faqe 277.