Jump to content

Abetare pune : për klasën e 1-rë të arsimit fillor : (abetare e përbashkët Shqipëri-Kosovë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Abetare pune : për klasën e 1-rë të arsimit fillor : (abetare e përbashkët Shqipëri-Kosovë) me autorë Mimoza Gjokutaj, Islam Krasniqi, Shezai Rrokaj, Saranda Kumnova (Pozhegu) dhe Rami Memushaj (red. shkenc.), Neki Juniku (red. shkenc.). Botuar në Tiranë; Pejë : Pegi; Dukagjini, në vitin 2012. Faqe 82.