Absessomalia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Absessomalia apo Abes - somalia është regjion (njësi) gjeologjik - tektonik që përfshinë territorin e Etiopisë dhe Somalisë