Adhurim Demi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Adhurim Demi - ka lindur në Fshatin Koretin nga Komuna e Kamenices është aktor kosovar, jeton dhe punon ne Prishtinë.