Adrian Laperi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Adrian Laperi Aktor shqiptar.

Adrian Laperi ka interpretuar dy role të dyta në filmin "Beni ecën vetë" në vitin 1975 dhe në filmin "Tinguj lufte" në vitin 1976.

Aktor

Kinematografi

1976—Tinguj lufte

1975—Beni ecën vetë