Aerologjia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Aerologjia është shkenca, e cila studion elementet meteorologjike dhe dukuritë meteorologjike ne atmosferën e lire ne lartësi me te larta.