Aftësimi në informacion përmes teknologjive të reja dhe komunikimit : aktet e konferencës së shkencës së bibliotekave dhe informacionit Shqipëri-Kosovë (edicioni IX) : Tiranë, 4-5 dhjetor 2014

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Aftësimi në informacion përmes teknologjive të reja dhe komunikimit : aktet e konferencës së shkencës së bibliotekave dhe informacionit Shqipëri-Kosovë (edicioni IX) : Tiranë, 4-5 dhjetor 2014. Libër nga Etleva Domi (përg. për bot.) dhe autorë kolektivë nga Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë dhe Biblioteka Kombëtare e Kosovës "Pjetër Bogani". Botuar në Tiranë nga BKSH, në vitin 2015. Faqe 194.