Age of Empires II: The Age of Kings

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Age of Empires II: Age of Kings është një lojë video strategji në kohë reale e zhvilluar nga Ensemble Studios dhe botuar nga Microsoft. Lëshuar në vitin 1999 për Microsoft Windows dhe Macintosh, kjo është loja e dytë në serinë e Age of Empires. Një ekspansion, The Pushtuesit, u lëshua në vitin 2000.