Agjensioni Kosovar i Antikorrupcionit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Agjensioni Kosovar kundër korrupsionit është organ i pavarrur që mund të iniciojë hetime administrative të cilat kanë të bëjnë me masat disiplinore kundër shërbyesve civil.[1]

Ju njoftoj se inkasanti i KEK-ut ne Istog,Silver Imeraj,bënë keqperdorim te detyrës zyrtare. I njejti ne fshatin Muzhevinë disa familjeve nuk ua ka regjistruar orën dhe nga ta merr para. I njejti i ka mundesuar Vilson (Kolë)Kolaj, i ka mundesuar disa herë ta nderroj orën(njhesorin), edhe pse asnjeri njehesorë kurr nuk kanë qënë te regjistruar. Vilsoni, inkasantit i jep mitu.Prej pas luftes Vilson Kolaj, Ali Alimetaj kurrë nuk kanë paguar por vetem i kanë dhënë inkasantit. Nuk e kam te njohur pse KEK-u i mbyll sytë dhe lejon kesi persona te punojnë ne keso vende te punës kur e dinë se si shkojn punët.Keto gjeste e demtojnë rëndë vendin tonë ne pergjithsi.

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ LIGJIN KUNDËR KORRUPSIONIT Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine