Ahmet Shala (kthjellim)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Ahmet Shala)
Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Ahmet Shala (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


Fjala Ahmet Shala mund të qëndrojë për emër dhe mbiemër të disa personave:

Ahmet Shala profesor në Universitetit të Prishtinës.
Ahmet Shala ish ministrër i Financave në Kosovë.