Akademia jubilare me rastin e 40-vjetorit të Kongresit të Drejtshkrimit : përmbledhja e akteve të konferencës shkencore ndërkombëtare : Korçë, nëntor 2012

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Akademia jubilare me rastin e 40-vjetorit të Kongresit të Drejtshkrimit : përmbledhja e akteve të konferencës shkencore ndërkombëtare : Korçë, nëntor 2012 libër nga Olger Brame (red.) dhe Universiteti "Fan S. Noli". Botuar në Korçë : "Promo Print", në vitin 2014. Faqe 198.