Akademiku Prof. Mentor Përmeti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Akademiku Prof. Mentor Përmeti : monografi me autor Fetah Elezi dhe redaktor Bujar Bejkollari. Botuar në Tiranë nga "ASD" në vitin 2006. Faqet e librit 120. ISBN 99943-855-0-X