Akt eksproprijimi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Akt eksproprijimi do të thotë të gjitha aktet ose masat, ose një përmbledhje aktesh ose masash, të ndërmarra ose të mbështetura nga Kosova, nëse ndikimi direkt ose indirekt i tyre i’a heq investitorit të huaj, shoqёrisё së huaj investuese ose personit të huaj, të drejtën pronësore, kontrollin ose të drejtën e shfrytëzimit të asetit përkatës; me kusht që, termi “akt eksproprijimi” të mos zbatohet gjatë vendosjes së tatimeve dhe detyrimeve të përgjithshme në Kosovë.[1]

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ LIGJI PËR INVESTIMET E HUAJA Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 27 shtator 2007 tek Wayback Machine