Albatrit Muqiqi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shkollimin e mesem dhe fillor i kreu ne Shkollen e muzikes Prenk Jakova.I Biri i Merita Dhe Nysret Muqiqi.Karriere Muzikore Filloi qe nga mosha 4 vjeqare.U Shkollua ne Prishtine ne Shkollen e Muzikes Prenk Jakova.