Albatros Rexhaj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Albatros Rexhaj është shkrimtar shqiptar i lindur në Prizren (1975). Veprimtarinë e tij krijuese e zhvillon midis Tiranës dhe Prishtinës. Fitues i çmimit “Shkrimtari i vitit 2013” në panairin jubilar Prishtina 2013. Ai është autor i disa dramave për teatër dhe i librave: "Lettera a un amico italiano dal Kosovo" (1999), "Bombë në Beograd" (2012), "Ditar dashurie i një shkrimtari" (2012), "Edith" (2013,) "Zonja Z" (2014), "Rebelimi i Lulus" (2015), "Kthimi" (2018).