Albert Hofmann

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Albert Hofmann

Albert Hofmann lindi më 11 janar 1906 në Baden, Aargau është një kimist zviceran dhe zbuluesi (LSD gjermanisht-shqip?). U shpërblye me titullin doktor nderi.