Aleanca popullore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Skeda:PAP.jpg
Shqipëria sot, ne e shohim atë ndryshe

Partia Aleanca popullore u krijua në janar të vitit 2001, nga një grup teknicienësh midis tyre dhe Z. Fatjon Softa, aktualisht kryetari i PAP. Aleanca popullore nuk është rrjedhje apo devijim i ndonjë partie tjetër por një grupim i madh shtresash me ide dhe mendime europiane. Aleanca Popullore fton të gjitha shtresat e popullsisë, të lodhura tashme nga një politikë 20 vjeçare e një tranzicioni të tejzgjatur, të bëhen pjesë e saj dhe së bashku të rritemi për tu dhënë udhë ëndrave shumvjeçare të këtij populli me një të shkuar të lavdishme por deri tani pa një prespektivë për te ardhmen.