Aleks Buda dhe studimet albanologjike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Aleks Buda dhe studimet albanologjike : përmbledhje e materialeve të konferencës shkencore ndërkombëtare : Elbasan, 20 maj, 2016. Me Autorë kolektivë nga Universiteti "Aleksandër Xhuvani". Botuar në Tiranë nga "Shpresa print", në vitin 2017. Libri ka 182 faqe.