Ali Pashë Tepelena-Lion of Epirus

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ali Pashë Tepelena-Lion of Epirus : sprovë me autor Mihal Gjergji dhe redaktor Skënder Gjergji. Botuar në Tiranë nga "Edlora" në vitin 2017. Faqet e librit 188.