Ali Pashë Tepelena 1740 - 1822

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ali Pashë Tepelena 1740 - 1822 : me rastin e 180 vjetorit të rënies së Ali Pashë Tepelenës = Ali Pasha Tepelena 1740 - 1822 : on the occasion of the 180 anniversary of the fall of Ali Pasha Tepelena. Me autore Natasha Beluli dhe redaktor Irakli Koçollari. Botuar në Tiranë nga "Toena" në vitin 2002. Faqe 24. ISBN 99927-1-653-3 (Teksti edhe në anglisht).