Ali Pashë Tepelena dhe fillesat e nacionalizmit shqiptar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ali Pashë Tepelena dhe fillesat e nacionalizmit shqiptar libër me autor Fedhon Meksi. Botuar në Tiranë nga "Ilar" në vitin 2015. Faqet e librit 368.