Ali Pashë Tepelena tiran apo reformator? : rrëfime, dokumente dhe këngë historike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ali Pashë Tepelena tiran apo reformator? : rrëfime, dokumente dhe këngë historike libër me autor Llambro Ruci. Botuar në Tiranë nga "Ombra GVG" në vitin 2002. Faqet e librit 284. ISBN 99927-779-0-7