Ali Pashai, luani i Tepelenës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ali Pashai, luani i Tepelenës.JPG

Ali Pashai, luani i Tepelenës Legjenda shqiptare me Autor Odhise K. Grillo dhe Vehap Kokalari (il.). Shtëpia Botuese "Toena", Tiranë 2003. Faqe 16. ISBN 99927-1-750-5