Ali Sutaj, korife i gazetarisë kosovare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ali Sutaj, korife i gazetarisë kosovare libër me autor Ali D. Jasiqi dhe Sabit Jaha (red.). Botuar në Prishtinë nga "SAS", në vitin 2009. Faqe 248.