Alush Dragoshi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Alush Dragoshi ishte prokuror i përgjithshëm i Shqipërisë i cili erdhi në post pas prokurorit Maks Haxhia pas shkarkimit të tij në nëntor të vitit 1992. Dragoshi qëndroi në krye të akuzës për më shumë se katër vite dhe u largua më 10 gusht të vitit 1997.