American Thinker

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

American Thinker është një revistë e përditshme online që merret me politikën amerikane, me politikat e jashtme , sigurinë kombëtare, ekonominë, diplomacinë kulturën dhe strategjitë ushtarake amerikane.[1]

Stafi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Botuesi i  American Thinker është Thomas Lifson, ndërsa Drejtori Politik është Richard Baehr. 

Kontributorë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime dhe shënime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 1. ^ "American Thinker: About Us" (në anglisht). American Thinker. Arkivuar nga origjinali më 23 qershor 2010. Marrë më 2010-06-22.
 2. ^ "Archived-Articles: Palestinians Must Say No to Terror, Yes to Peace" (në anglisht). Americanthinker.com. 13 janar 2013. Marrë më 2013-12-02.
 3. ^ "Archived-Articles: A Flawed Strategy for Afghanistan" (në anglisht). Americanthinker.com. 13 janar 2013. Marrë më 2013-12-02.
 4. ^ "Archived-Articles: Apostasy and the Islamic Nations" (në anglisht). Americanthinker.com. 13 janar 2013. Marrë më 2013-12-02.
 5. ^ a b "Archived-Articles: Scary Signals: Obama's Ideology Hints At Dangerous Policy" (në anglisht). Americanthinker.com. 13 janar 2013. Marrë më 2013-12-02.
 6. ^ "Archived-Articles: Obama: Pro-Israel talk, anti-Israel walk" (në anglisht). Americanthinker.com. 13 janar 2013. Marrë më 2013-12-02.
 7. ^ "Archived-Articles: Warning Signs about Higher Education" (në anglisht). Americanthinker.com. 13 janar 2013. Marrë më 2013-12-02.
 8. ^ "Archived-Articles: Passenger Rail: A New Conservative Position" (në anglisht). Americanthinker.com. 13 janar 2013. Marrë më 2013-12-02.
 9. ^ "Archived-Articles: The National Prayer Service and the Wahhabi Lobby" (në anglisht). Americanthinker.com. 13 janar 2013. Marrë më 2013-12-02.
 10. ^ "Archived-Articles: A challenge to Islamic correctness" (në anglisht). Americanthinker.com. 13 janar 2013. Marrë më 2013-12-02.
 11. ^ a b "Archived-Articles: The political battleground shifts" (në anglisht). Americanthinker.com. 13 janar 2013. Marrë më 2013-12-02.
 12. ^ "Archived-Articles: The Speech Obama should Give in Cairo" (në anglisht). Americanthinker.com. 13 janar 2013. Marrë më 2013-12-02.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]