Amfiteateri i Durrësit dhe raportet urbanistike me qytetin bashkëkohës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Amfiteateri i Durrësit dhe raportet urbanistike me qytetin bashkëkohës libër me autor Koço Miho dhe Jani Toçka (red.). Botuar në Tiranë nga "8 Nëntori", në vitin 1984. Faqe 125.