Analiza ekonomike e projekteve

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Analiza ekonomike e projekteve libër me autorë Alqi Naqellari, Greta Angjeli, Rudina Qurku dhe Maksim Meçaj (rec.), Vladimir Mici (rec.). Botuar në Tiranë; Gjirokastër : UMSH press; Argjiro, në vitin 2014. Faqet e librit 500.