Andrew N. Meltzoff

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Andrew N. Meltzoff
Emri Alfred N. Meltzoff
Lindja 9 shkurt 1950
Era Shekulli XIX
Rajoni Psikologë Amerikan
Interesimet Imitimi Foshnjor

Andrew N. Meltzoff u lind më 9 shkurt 1950. Ai është një psikolog amerikan. Karriera profesionale e tij dhe studimet rreth imitimit foshnjor kanë ndihmuar në zhvillimin e të kuptuarit shkencor mbi zhvillimin e kognicionit, personalitetit dhe zhvillimit të trurit.