Anne Shymer

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Anne Shymer lindi më 30 maj 1879 në Logan’s Port, Indiana, ShBA vdiq më 7 maj 1915 në Nordatlantik. Ishte kimiste amerikane dhe kryetare e United States Chemical Company.