Antilet e Mëdha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Antilet e Medha ndodhen ne Ameriken e Mesme dhe perbehen nga Kuba, Haiti ,Xhamajku, Pueto Riko dhe kaq.