Jump to content

Antitrust (film)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Antitrust (i njohur ndryshe dhe si Conspiracy.com dhe Startup) është një film thriler i prodhuar në vitin 2001 i shkruajtur nga Howard Franklin me regji të Peter Howitt.

Antitrust portretizon programues të rinj idealistë dhe një korporate të madhe (NURV) që ofron të holla të konsiderueshme, një mjedis pune low-key, dhe mundësi kreative për të gjithë programuesit e talentuar që dëshirojnë të punojnë për kompaninë. CEO karizmatik i NURV (Robbins) duket se është një person pozitiv, por cdo gjëndryshon kur protagonisti Milo Hoffman (Ryan Phillippe) fillon të zbulohë të vërteta të tmerrshme të NURV.

Ryan Phillippe, Tim Robbins, Rachael Leigh Cook, dhe Claire Forlani Ajanë vetëm disa nga yjet e filmit Antitrust.