Antologji e poetëve të Vlorës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Antologji e poetëve të Vlorës libër me autor Gafur Shameti (red.) dhe Artan Alushi (përkth. ne ital.). Botuar në Vlorë nga "Triptik", në vitin 2004. V.1, me 194 faqe. ISBN 99927-854-7-0

Shënim: Libri në shqip dhe italisht në kurriz të njera tjetrës.