Antologjia poetike e Devollit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Antologjia poetike e Devollit libër nga Kosta Nake (përzgj. dhe vlerësime). Botuar në Tiranë nga Libraria "Kotti", në vitin 2016. Faqe 388.