Antonio Çakshiri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

[[|parapamje| Antonio Çakshiri ]] Antonio Çakshiri lindi në qytetin e Korçës në Nëntor 1994, u transferua në Tiranë në 1998 ku përfundoi arsimin e mesëm në vitin 2013 dhe vijoi studimet e larta për gazetari në Universitetin e Tiranës.

Antonio Çakshiri filloi karrierën e tij profesionale në vitin 2013 si gazetar dhe fotoreporter në kompaninë mediatike "Free & Fair Media Group", përkatësisht në web-in e lajmeve Shqiptarja.com dhe më pas në televizionin Report TV ku vijon aktualisht të jetë i punësuar prej rreth 5 vitesh.