Anzus

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
ANZUS map.png

Anzusi është oganizatë (Pakt) ushtarake e krijuar në mes SHBA-ve, Australisë dhe Zelandës së Re.