Arben Gashi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Arben Gashi lindi më 20 shtator 1978, është aktor shqiptar nga Kosova. Ka kryer shkollën e ulët dhe të mesme. Ka kryer fakultetin e arteve të aktrimit dega aktrimit. Këtë mision e ka nga mosha 17 vjeçar qysh në vitin 1995/1996. Ka luajtur më shumë se 20 role.